Udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor takojnë Mogherinin

74

Shefja e politikës së jashtme të Bashkimit Evropian, Federica Mogherini, bisedoi në Nju Jork me udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor.
Zëdhënësja e saj, Maja Kocijançiq, përmes një postimi në Twitter tha se Mogherini ka zhvilluar një takim me liderët e Ballkanit Perëndimor, ku është biseduar për situatën në rajon, bashkëpunimin rajonal dhe punën për integrimin evropian.
Në Nju Jork po zhvillon punimet Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara.