TIA, 1 milionë euro për të dëmtuarit e tërmetit

77

 

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës ka dhënë kontributin e tij pas tërmetit shkatërrues të së martës në vendin tonë.

TIA ka dhuruar plotë 1 milionë euro për të dëmtuarit e këtij tërmeti.

Njoftimi:

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, falenderon çdo përpjekje dhe bujari të stafit, të koordinatorëve në kampe, të specialistëve të kërkimit, të njerëzve që dhanë jetë, të atyre që dhanë shpresë e që mbajnë të pavenitur kurajon.

TIA, në këto ditë të vështira për Shqipërinë dhe shqiptarët, po bën maksimumin të lehtësojë operimet gjatë fluturimeve të avionëve të mëdhenj ushtarakë që vijnë në ndihmë te njerëzve të prekur nga tërmeti.