Theron dhe Sean Penn, një familje e lumtur

53

seann penLidhja e Charlize Theron dhe Sean Penn tashmë është diçka që e dinë të gjithë, dhe çifti asnjëherë nuk e kane fshehur atë që ndjejnë, për njëri tjetrin, por mesa duket Sean është duke marr përsipër rolin e babait të të voglit Jackson, djalit të adoptuar të së dashurës së tij . Çifti janë fotografuar nën shoqërinë e të voglit në një supermarket në Malibu, dhe kanë kaluar një ditë të gjatë duke zgjedhur artikuj të ndryshëm. Sigurisht Jackson preferoi të qëndronte së bashku me Sean , i cili po shtynte karrocën ku ai po qëndronte.   Charlize ishte e veshur thjeshtë por me shumë shije. Aktorja gjithashtu ndahu një sërë bisedash me të dashurin e saj të famshëm, i cili e ndihmoi edhe me produktet që kishin blerë.

Charlize Theron dhe Sean Penn janë fotografuar edhe gjatë javës së kaluar, përsëri së bashku me Jackson. Duke dashur që të miqësohet sa më shpejt me të birin e 38 vjeçares , Sean i kushtoi atij një vëmendje të veçantë madje po bënte të pamundurën që Jackson të qeshte. Shpesh ai u pa të luante me të dhe të bënte disa shprehje fytyre qesharake.