Thaçi i shkon në zyrë Kryeministrit Ramës

65

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka shkuar në kryeministri për të zhvilluar një takim me kryeministrin Edi Rama.

Nuk dihet se kush është tema e bisedës me dy liderëve të Shqipërisë dhe Kosovës.

Por mendohet se çështja e kufirit të Kosovës dhe taksa e vendosur ndaj Serbisë janë në qendër të diskutimeve.