Tentoi të përdhunojë një të mitur, arrestohet

61

policia2015Një 37 vjeçar është arrestuar pasi akuzohet për vepra të turpshme kundrejt një fëmijë 8 vjeçar. Policia e Vlorës informoi sot, 19 gusht 2015, se personi i arrestuar është Odhisea Kaçi, 37 vjeç, banues në Ksamil – Sarandë.
“Arrestimi i tij u krye në Ksamil, pasi më datë 04.08.2015, ky shtetas ka kryer vepra të turpshme me shtetasin e mitur me iniciale: A.G., 8 vjeç, banues në Ksamil.
Shtetasi i mësipërm, në fillim ka arritur ta gënjejë fëmijën me qëllim për t’a afruar pranë vetes dhe pastaj ka tentuar të kryeje vepra të turpshme me të, por pa arritur në marrëdhënie intime” informon policia.
Këtë të fundit e vërteton mjeku ligjor pas ekzaminimit të kryer që nga momenti kur ka ndodhur ngjarja.