Të shtëna me armë në Lungomare të Vlorës

79

Të shtënat janë dëgjuar në zonën e “Ujit të Ftohtë” në Vlorë. Policia ndodhet në vendngjarje për të kryer veprimet e para hetimore

Dyshohet për një të plagosur.

E gjithë zona është rrethuar ndërkohë që policia  informoi dhe për një makinë të djegur në zonën e Babicës në Vlorë. Nuk mund të themi ende nëse këto dy ngjarje kanë lidhje me njëra tjetrën.

Ne minutat ne vazhdim priten detaje te reja.