Tamara Ecclestone shëtit me biçikletë në rrugët e Londrës

44
Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone

Megjithëse në garazhin e saj nuk mungojnë markat e ndryshme të makinave, nga ku një Land Rover dhe një Roll Rojs, Tamara Ecclestone preferon të dalë shëtitje në rrugët e Londrës, me një biçikletë të stilit të vjetër.

Ajo është fotografuar duke shijuar këtë shëtitje, e veshur sport me një tshirt dhe një palë pantallona të shkurtëra xhins, në shoqërinë e qenushit të saj, i cili me sa duket shijonte së bashku me Tamarën panoramën Londineze.

 

 

 

 

 

 

 

Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone

 

Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone

 

Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone