Tabaku: Programi duhet të jepet përmes Kuvendit, mungesë serioziteti

49

Jorida-Tabaku-Menjëherë pasi u bë publik programi i qeverisë Rama, vjen edhe reagimi i grupit parlamentar të PD-së.

Përmes zëdhënëses së këtij grupi, Jorida Tabaku bëhet me dije se ky program nuk është vënë në dispozicion nga Kuvendi, duke treguar, siç thotë ajo një mungesë transparence dhe serioziteti.

“Programi nuk është vënë në dispozicion nga Kuvendi. Mungesa e programit është mungesë transparence dhe serioziteti”

“Është e turpshme përpjekja për mungesën e programit”, shprehet në reagimin e saj Tabaku.