Sulm me thikë në qendër të Londrës

79

Pasditën e sotme, oficerët e policisë londineze  qëlluan mbi një person në London Bridge, i cili ka sulmuar  kalimtarët. Dinamika nuk është ende e qartë, por burimet lokale raportojnë se policia kishte ndërhyrë menjëherë. Një kalimtar  ka filmuar skenën me telefon dhe në video shihet sulmuesi kur bllokohet nga agjentët. Për disa sekonda sulmuesi dhe agjentët e policisë.