Stuhi e madhe dimri në SHBA

46

bore amerikeNjë stuhi e madhe dimri ka përfshirë pjesën verilindore të Shteteve të Bashkuara.Guvernatorët e New Yorkut dhe New Jerseyt-t kanë shpallur gjendje emergjente dhe u kanë bërë thirrje banorëve që të qëndrojnë në ambiente të mbyllura.

Pranë qytetit të Bostonit, në Massachussets, tashmë ka rënë më shumë se gjysmë metri borë.

Në disa rajone janë mbyllur edhe shkollat.

Kompanitë ajrore kanë anuluar mbi 2,300 fluturime të enjten, para se të niste stuhia.