Kapshticë, fluks emigrantësh në ikje

Share This
Tags

fluks-emigrantesh_Vijon largimi i emigrantëve shqiptarë, në drejtim të vendeve ku ata jetojnë dhe punojnë.

Mësohet se në Shqipëri kanë hyrë 2927 shtetas dhe kanë dalë 6684.

Një fluks është shënuar në pikën kufitare të Kapshticës ku gjatë 24 orëve të fundit kanë hyrë 612 mjete dhe kanë dalë 1520. Pala shqiptare po punon me 5 sportele, ndërsa ajo greke me 3 sportele.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>