Published On: Mar, Dhj 18th, 2018

Studentët bllokojnë 21 dhjetorin dhe piramidën

Share This
Tags

Studentët bllokuan sot disa kryqëzime dhe rrethrrotullime kryesore në Tiranë.

Grup tjeter studentesh janë vendosur para kryeministrisë me thirrjet: Ulni tarifat, plotësoni kërkesat! Nuk ka dialog.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>