Sot mbledhja e qeverive Shqipëri-Kosovë

66

Qeveria e Shqipërisë dhe ajo e Kosovës do të zhvillojnë sot takimin e dytë koordinues lidhur me marrëveshjet e nënshkruara në 26 nëntor 2018.

Takimi i sotëm nuk do të jetë në nivel kryeministror, por do të drejtohet nga dy zv/kryeministrat, Erjon Braçe dhe Fatmir Limaj.

Takimi do të zhvillohet në orën 12:00 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.