Shtyhet për të nëntën herë pretenca për Emiljano Shullazin

146

Shtyhet për herë të nëntë pretenca për Emiljano Shullazin dhe grupin e tij, e përbërë nga Gilmando Dani, Endrit Qyqja, Endrit Zela dhe Blerim Shullazi. Shkak është bërë mungesa e avokatit të këtij të fundit.

Në seancën që nisi pak pas orës 09:00 ishin të pranishëm katër prokurorët e çështjes, Besnik Muçi, Donika Prela, Anton Martini dhe Gentian Osmani.

Të pandehurit nuk ishin të pranishëm, por përfaqësoheshin nga avokatët e tyre, me përjashtim të avokatit të Blerim Shullazit, i cili u bë shkak për shtyrjen e seancës.

Pretenca për grupin “Shullazi” është shtyrë për në datën 2 tetor.