Shfuqizohen 25 vendime të qeverisë Berisha, Artan Lame emërohet në krye të ALUIZNI-t

66

artan lameQeveria ka vendosur që të shfuqizojë plot 25 vendime të marra nga qeveria e Sali Berishës gjatë periudhës që ajo kishte njohur rezultatin zgjedhor.

Ndërkohë qeveria ka vendosur që të shkarkojë edhe kreun e ALUIZNI-t, agjencisë që merret me legalizimin e ndërtimeve pa leje.

Në vend të Ardian Kollozit është emëruar Artan Lame.

Mes shumë vendimeve të shfuqizuara janë disa për hidrocentrale të dhëna me koncesion dhe një tjetër për dhënien e një hapësire pyjore për kompaninë Shpresa- Al, që do e shfrytëzonte atë për gur gëlqeror.