Sequi: Punë të mbarë qeverisë së re!

51

ettore-sequi-602x401Ambasadori i Bashkimit Europian në vendin tonë, Ettore Sequi uroi qeverinë e re për marrjen e detyrës dhe theksoi se institucionet ndërkombëtare do ta mbështesin kabinetin e ri në reformat që do të ndërmarrin.

“Ne do mbështesim qeverinë e re në detyrat e saj. Do të jem dy ditë në Bruksel. Edhe kryeministri i ri Edi Rama ku do të marrë, në vizitën që nis nesër në Bruksel. Ndaj punë të mbarë!” uroi në shqip Sequi.