Sarandë, Rama: Pushtuesit e detit nuk mund të bëjnë biznes mbi det

50

rama-turizmiKryeministri i vendit Edi Rama, gjatë një takimi të zhvilluar ditën e sotme në Sarandë është shprehur edhe mbi gjendjen aktuale të vijës bregdetare. Ai ka deklaruar, se aksioni i rikthimit në normalitet të vijës bregdetare, që ka nisur në Vlorë do të vazhdojë edhe në Sarandë.

“Ne kemi ndërmarrë një aksion që nuk do të ndalet. Pastrimi i bregdetit të Vlorës dhe krijimi i kushteve për zhvilluar një projekt të standardeve më të mira të Mesdheut dhe për ta kthyer Vlorën në një qytet, një portë dinjitoze të Mesdheut për Shqipërinë dhe gjithë rajonin është vetëm një pjesë. Aksioni do të zbresë deri në Butrint. Ne nuk do lemë okupatorë të detit që bëjnë biznes mbi det”,- tha Rama.

.