Ruçi: Për vetingun në politikë do të vendoset në momentin e duhur

60

Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi thotë se nisma e PD-së për vetingun e politikanëve është në tavolinë e diskutimeve dhe për të do të vendoset në momentin e duhur.

Deklarata u bë gjatë një prononcimi për gazetarët në qytetin e Fierit.