Robbie Williams do i nënshtrohet kirurgjisë plastike

53

 

R Williams3Këngëtari Robbie Williams ka deklaruar se vitin tjetër kur të mbushë 40 vjeç, do t’i nënshtrohet kirurgjisë plastike. Williams është shprehur, se i frikësohet humbjes së pamjes së tij të bukur.

Ai ka pranuar se kriza e moshës së mesme po bën efektin e saj dhe se dëshiron të kryejë një tërheqje fytyre dhe një heqje të mundshme të dhjamërave.

 

 

 

 

 

 

 

R Williams