Reshjet përmbytin Kamzën, Kodheli: Masa për evitimin e situatave të tilla

46
foto ilustruese
foto ilustruese

Reshjet  dendura kohët e fundit kanë shkaktuar probleme me përmbytje në zona të caktuara në Tiranë. Përmbytjet kanë prekur periferinë e Tiranës, autostradën Tiranë-Durrës, Bathoren, Valiasin dhe zonën e Bregut të Lumit në Babrru.

Në ndihmë të banorëve të zonës janë angazhuar dhe forcat e ushtrisë, si edhe Ministrja e Mbrojtjes Mimi Kodheli.

Zona më problematike duket të jetë zona e Kamzës ku janë përmbytur shumë shtëpi.

Ministrja e Mbrojtjes Kodheli deklaroi para medieve se do të shihet thellimi i shtratit të lumit për të evituar situata të tilla.