Reese Witherspoon rikthen formën trupore

42
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon

Me sa duket kalimi i kohës në palestër ka shpërblyer aktoren e njohur Reese Witherspoon, e cila është shfaqur në premierën e filmit  ‘Devil’s Knot’ në Kanada,  në një formë të shkëlqyer fizike. Ajo ka ndaluar, duke respektuar fansat e saj dhe duke dhenë disa autografë për to.

 

 

 

 

 

 

 

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon

 

article-2415796-1BB3FDEA000005DC-814_634x863
Reese Witherspoon

 

article-2415796-1BB4F989000005DC-434_634x987