Rama uron të ëmën për ditëlindjen

76

rama mamKryeministri i zgjedhur Edi Rama nëpërmjet një fotoje të publikuar në Facebook ka treguar disa momente nga festa e ditëlindjes së nënës së tij. Aneta, e cila mbushi 75 vjeç tregohet në ketë foto përpara një torte mjaft e emocionuar dhe e rrethuar nga familja e djalit të saj. Në të shfaqet djali i saj Edi me bashkëshorten Lindën dhe fëmijët e secilit prej tyre, Gregorin e Rean. Ndërsa Rama në FB,e ka prezantuar foton e festës me urimin “Edhe 100 mam!”.