Rama studentëve ne twitter: Refuzimi në kor i Dialogut është dobësi

69

Kryeministri Edi Rama përgjigjet përmes twitterit.

“Miq! Kori i protestës kur s’të dëgjojnë është domosdoshmëri. Refuzimi në kor i Dialogut është dobësi.Ju duhet ta dini që UNE JAM ME JU. Jam gati për të 8 PIKAT.Duhet të diskutojmë si e kur do të realizohen.Nëse ju s’doni ta kuptoni këtë,vazhdoni mbajini peng të 8 PIKAT.Unë ju pres”

Studentja:Nuk duam që të ngelen në sirtare. Të marrë vendimmarrje. Pse duhet dialogu. Kemi shumë vite që paguajmë tarifa të larta. Pse?! Nuk kemi karrige të ulemi. Universitetet dhe konviktet janë skandaloze.

Në një postim të dytë, Rama u bën thirrje studentëve të mos mbysin protestën me duart e tyre.

Rama: Mos jini pengesa e vetëvetes dhe mos e mbysni protestën me duart tuaja!Kjo protestë duhet të mbetet fuqi e ndryshimit të universitetit, jo të katandiset në fuqinë bllokuese të Dialogut për Universitetin!