Rama: Nuk do të ketë ndryshime në qeveri

65

ramaaa-20155Kryeministri Edi Rama në një konferencë për shtyp bëri bilancin e punës në 300 ditëshin e dytë të qeverisjes së tij.
I pyetur nëse do bëjë rifreskim të kabinetit, ai është përgjigjur se rifreskimin do e bëjmë gjatë pushimeve të gushtit. Në shtator do të kthehemi në punë dhe qeveria do vazhdojë kështu siç është. Nuk kemi plan të bëjmë ndryshiem qeverie sepse nuk kemi arsye për ta bërë.