Rama: Në zyrat e shtetit ka filluar të ndihet ndryshim

60

Kryeministri Edi Rama, në një takim me koordinatorët e bashkëqeverisjes paraditen e së mërkurës, deklaroi se “në zyrat e shtetit ka filluar të ndihet ndryshim dhe aktivitet i ndërgjegjshëm”.

“Ka shumë më tepër zgjidhje. Është fakt që platforma shqiperiaqeduam.al funksionon për këdo”, deklaroi kreu i qeverisë.

“Ata që nuk dinë procesin t’u drejtohen njësive administrative dhe zyrat postare”, shtoi Rama, i cili theksoi se masat ndaj atyre që nuk kryejnë detyrën e tyre nisin nga vërejtjet, deri në ndjekje penale pas lirimit nga detyra.