Rama: Në bregdet do të bëjmë atë çka bëmë me Lanën, në Tiranë

52

ramaKryeministri i ardhshëm Edi Rama, njëkohësisht dhe deputet i Vlorës ka lajmëruar, se do të bëjë me vijën bregdetare, atë çka bëri me Lanën në Tiranë.

Në një mesazh në Twitter pas takimit me vendorët në qarkun e Vlorës, Rama ka deklaruar :

« Kush ndërton pa leje apo në shkelje të lejes në bregdet duhet të ndalet, sepse pa asnjë dyshim po i çon paratë në det ! Në vijën bregdetare të Shqipërisë do të bëjmë çka bëmë më Lanën në Tiranë !”- ka deklaruar Rama.