Published On: Enj, Qer 4th, 2015

Rama: Modernizimi i shërbimeve publike zgjidh problemet me korrupsionin

Rama-1-photo-jutta-benzenbergIMG_1645Kryeministri Edi Rama tha sot në Kuvend se projekti për “Shërbimet publike me në qendër qytetarin” do të transformojë rrënjësisht shërbimin ndaj qytetarëve, duke zgjidhur përfundimisht dhe plagën e thellë të korrupsionit në këtë fushë.

Gjatë diskutimit në parlament të marrëveshjes ndërmjet palë shqiptare dhe Bankës Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim për paradhënie për përgatitjen e projektit “Shërbime publike me në qendër qytetarin”, kryeministri tha se kjo do i hapë rrugën një reforme transformuese, që do e ndajë Shqipërinë nga një epokë e gjatë dhe cfilitëse për qytetarët, që marrin shërbime publike.

“Jam krenar, tha Rama, që ia arritëm në një kohë të shkurtër, por me një propozim bindës të përfshijmë dhe BE-në në draftin e një projekti inovativ që adreson në mënyrë përfundimtare çështjen shumë të rëndësishme dhe plagën e madhe të korrupsionit në shërbimet publike”.

 

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>