Published On: Mar, Dhj 3rd, 2019

Rama: Më duhet të largohem për dy ditë

Share This
Tags

Përmes një video live, kryeministri Edi Rama, njoftoi se nuk do të jetë sot dhe nesër në Shqipëri.

“Miqtë e mi, detyra më kërkon të largohem sot për në Samitin e Natos. Me të mbaruar Samiti, do të kthehem për mbledhjen e zakonshme, sepse nuk është më e jashtëzakonshme, por me një ndalesë në Romë, për emisionin Porta a Porta. Ku do të kërkoj solidaritet nga shtëpia jonë e dytë, Italia”, tha Rama.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>