Rama inspekton procesin e vaksinimit në qendrat shëndetësore në Vaun e Dejës

39

Kryeministri Edi Rama ka shkuar sot në Vaun e Dejës ku ka inspektuar vijimin e procesit të vaksinimit në qendrat shëndetësore afër vendbanimit për gjyshet dhe gjyshërit më të moshuar.

Sot është dita e katërt e vaksinimit masiv në të gjithë vendin.

*Xhevair Shpataraku