Rama: Burg për këdo që abuzon me ndërtimet

66

Pas pasojave që la tërmeti i 26 nëntorit, kryeministri Rama ka thënë sot i prerë se kush abuzon me ndërtimet do të dënohet nga 7 deri në 15 vjet burg.
7-15 vjet burg për çdo ndërtues dhe cilindo që përfshihet në ndërtim, që bën shkelje me ndërtimin dhe lejen e ndërtimit, as mos ta diskutojë askush” tha Rama.