Lëkundje të reja sizmike në Tiranë e Durrës

63

Lëkundje të tjera sizmike janë ndjerë pak minuta më parë në Durrës dhe në Tiranë. Ndryshe nga herët e tjera, lëkundjet e pak minutave më parë zgjatën shumë pak sekonda dhe magnituda ishte 3.2 balle.

Fatmirësisht deri në këto momente nuk raportohet për dëme një njerëz apo në banesat. Sipas EMSC, epiqendra e tërmentit është regjistruar në Detin Adriatik, 47 km nga Tirana dhe 30 nga qyteti i Durrësit.