PS: Basha ka shkelur ligjin me të dyja këmbë

68

olta-xhacka-lsaPërmes deputetes Olta Xhaçka, Partia Socialiste ka denoncuar shkeljen e ligjit nga ana e kryetarit të bashkisë, Lulzim Basha, për shtesën e katit që ka bërë në pallatin ku jeton.

“Sot mësuam se pas 4 vjetësh që fjeti vetëm gjumë, Lulzim Basha paska bërë një gjë: i ka dhënë vetes së tij leje për të bërë shtesë kati në pallatin ku jeton dhe ky është një skandal i pabesueshëm”, thuhet në deklaratën e PS-së.

Është një turp, tha Xhaçka, që pikërisht kryebashkiaku i Tiranës, autoriteti që duhet të garantojë respektimin e ligjit dhe zhvillimin, është i pari që e shkel ligjin me të dyja këmbët.