Policia e Kosovë: Në 24 orë 39 të arrestuar

65

kosova flagPolicia e Kosovës bën të ditur se në 24 orët e fundit ka arrestuar 39 persona të dyshuar për motive të ndryshme, ndërsa 24 janë ndaluar.
Në rajonin e Prishtinës, janë arrestuar 6 shqiptarë kosovarë, të dyshuar për kryerjen e  veprave penale si: krim i organizuar në bashkëveprim, keqpërdorim i autorizimeve në ekonomi dhe evazion fiskal.
Me urdhër të lëshuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë policia në bashkëpunim me Administratën Tatimore dhe Doganën e Kosovës kanë bastisur shtëpitë e të dyshuarve në Podujevë dhe në Prishtinë, ku në cilësi të provave materiale konfiskuan pajisje elektronike dhe dokumentacione të ndryshme.
Policia e rajonit të Mitrovicës – Veri, në raportin 24 orësh bën të ditur se pas një pune hetimore, është identifikuar dhe arrestuar një serb kosovar, i cili për shkaqe të panjohura ka sulmuar fizikisht një boshnjak kosovar duke i shkaktuar lëndime trupore.