Plazhet me ujërat më të kulluar në botë

75

Këto janë disa nga plazhet, që kanë ujin më të pastër dhe transparent në botë. Rekomandohen gjerësisht per pushime.

Ishujt San Blas, Panama/ foto Scott Sporleder
Ishujt San Blas, Panama/ foto Scott Sporleder

 

Ishujt Panari, Japoni/ foto ippei + janine
Ishujt Panari, Japoni/ foto ippei + janine

 

Liqeni Tahoe, Nevada/ foto SteveD
Liqeni Tahoe, Nevada/ foto SteveD

 

Kajos-Kocinos, Honduras
Kajos-Kocinos, Honduras/ Scott Sporleder

 

Bermuda/ JoshuaDavisPhotography
Bermuda/ JoshuaDavisPhotography

 

Tajlande
Tajlande/ foto – stumbleupon

 

Ishujt Linipakan, Filipine/ foto Scott Sporleder
Ishujt Linipakan, Filipine/ foto Scott Sporleder