Pishinat më fantastike në botë

71

Këto janë disa nga pishinat më fantastike në botë. Fantazia dhe stili në dizenjim i bën të veçanta duke tërhequr vëmendjen mbarëbotërore.

Turqi
Turqi

 

Kili
Kili

 

Spanje
Spanje

 

Mauritanie
Mauritanie

 

Itali
Itali

 

Tajlande
Tajlande

 

Ishujt Maldive
Ishujt Maldive

 

Tajlande
Tajlande

 

Ishulli St. Lucia
Ishulli St. Lucia

 

Greqi
Greqi

 

Indonezi
Indonezi

 

Zvicer
Zvicer

 

Singapor
Singapor