Penelope Kruz topless në plazhet e Korsikës

177

article-2418473-1BC685F5000005DC-865_634x374Penelope Kruz duket, se është duke shijuar pushimet e saj familjare në Korsikë. Ajo është fotografuar duke pushuar me bashkëshortin e saj, Javier Bardem dhe me fëmijët. Kruz ka shijuar plazhin topless, duke qenë dhe në shoqërinë e familjes dhe të miqve të saj. Pas lindjes së dy fëmijëve aktorja vjen sërish në një formë fizike të admirueshme.

 

 

 

 

Penelope Kruz
Penelope Kruz
article-2418473-1BC5DCCE000005DC-981_306x623
Penelope Kruz

 

Penelope Kruz
Penelope Kruz

 

Penelope Kruz
Penelope Kruz

 

Penelope Kruz
Penelope Kruz

 

Penelope Kruz
Penelope Kruz

 

Penelope Kruz
Penelope Kruz

 

Penelope Kruz
Penelope Kruz

 

Penelope Kruz
Penelope Kruz

 

Penelope Kruz
Penelope Kruz

 

Penelope Kruz
Penelope Kruz