Pendavinji: Banda të organizuar të PD-së, të organizuara për ushtrim dhune në qendrat e votimit

66

policia-korcePas incidentit në Korçë, ku kreu i FRPD është goditur dhe ndodhet aktualisht në spital për marrjen e ndihmës së shpejtë, një tjetër incident raportohet.  Është goditur me grushte kandidati i PS-së, Pendavinji, nga një simpatizant i PD-së.

I prononcuar për shtyp kandidati i PS-së, për Korçën Pendavinji ka deklaruar:

« Janë grahmat e fundit të PD-së në pushtet dhe ato po veprojnë me të tera mënyrat për të mbajtur pushtetin. Organizimi i tyre si banda për të ushtruar dhunë në qendrat e votimit. Është ushtruar dhunë që me nisjen e këtij procesi e deri në fund.”