PD për videon e “Fiks Fare”: Jemi kundër gjuetisë së shtrigave

48

Lulzim-Basha-PD-deklaron1-565x413Gjueti shtrigash e ka konsideruar PD, videon e “Fiks Fare” në lidhje me denoncimin e korrupsionit në drejtësi deri në hallkat më të larta të tij. Kreu i PD-së, Basha, tha sot se partia që ai drejton është kundër inskenimeve që kanë për qëllim shmangien e vëmendjes nga problemet e vërteta të vend.

“Ne besojmë fort se lufta kundër korrupsionit në të gjithë shoqërinë mund të shërbehet vetëm nëpërmjet mekanizmave, llogaridhënies dhe shtetit ligjor. Në këtë rast është i domosdoshëm një proces hetimi i thellë, i vërtetë dhe gjithëpërfshirës. Të identifikohen përgjegjësit dhe të vihen para drejtësisë. Ne jemi kundër çdo gjuetie shtrigash dhe inskenimi për të hequr fokusin nga thelbi i luftës së vërtetë.