Pako bombë në komisariatin ku u mbajt Ilia Kareli

71

burguPolicia greke ka sekuestruar një pako bombë, e cila u dërgua në komisariatin ku u mbajt Ilia Kareli, në Iteas të Greqisë. Pakoja ishte dërguar për shefin e Komisariatit, A.Holeba, i cili po ta kishte hapur mund të kishte humbur jetën nga shpërthimi.

Mediat greke bëjnë me dije se në pako kishte një mjet shpërthyes, të improvizuar, rreth 500 gram dinamit, i cili ishte e lidhur me kabull. Sipas informacioneve që transmetojnë mediat greke, në pako kishte dhe një libër fetar.

E gjithë ngjarja, sipas policisë, mendohet të ketë në qendër të saj vdekjen e shqiptarit Ilia Karelit, në një prej burgjeve të Greqisë, në Malandrino.

Ilia Kareli, u gjet i vdekur brenda në qelinë e tij, në burgun Malandrino të enjten e 27 marsit. Ai u rrah për vdekje nga rojet e burgut që u hakmorën për plagosjen e kolegut të tyre, Jorgos Tsironis.