OSBE organizon seminar kundër keqpërdorimit të drogës

13

osbe-odihr1Misioni i OSBE-së në Kosovë fillon sot një seminar treditorë për përfaqësuesit e Policisë së Kosovës, Ministrisë së Shëndetësisë, Ministrisë së Arsimi, Shkencës dhe Teknologjisë, Doganave, Shërbimit Korrektues, qendrave për trajtim nga droga, si dhe të shoqërisë civile kundër keqpërdorimit dhe zvogëlimit të nevojës për drogë.
Në njoftimin e OSBE-së theksohet se qëllimi i kësaj konferencë është përmirësimi i bashkëpunimit dhe bashkëveprimit mes këtyre institucioneve në edukimin dhe ngritjen e vetëdijes së publikut rreth parandalimit të keqpërdorimit të drogës dhe rehabilitimit dhe ri-integrimi i personave të varur nga droga.
Zv/shefja e Misionit të OSBE-së në Kosovë, Paivi Nikander, dhe zv/ministri i Punëve të Brendshme, Ismet Ibishi, do të mbajnë fjalë të rastit.