Nxirren pa jetë edhe katër anëtarët e familjes Lala

73

Të përqafuar me njëri-tjetrin, kështu raporton gazetarja Klodiana Lala, se janë nxjerrë nga rrënojat tre fëmijët e tjerë të familjes Lala, së bashku me nënën në zonën e ish-Kënetës Durrës. Dionisi dhe Dionisa, dy binjakë, djali Emilio 6 vjeç, dhe nëna Marjeta 31 vjeçe janë nxjerrë nga rrënojat e shtëpisë së tyre, pas më shumë se 48 orësh kërkime.