Një grua në krye të Shërbimit Sekret

58

suelaNjë grua në krye të Inspektoratit të Kryeministrisë në Shërbimin Sekret. Kryeministri Edi Rama ka prezantuar Suela Bedenin, e cila është edhe një pedagoge në universitet, në krye të shërbimit sekret.

Rama shprehet i impresionuar nga kjo grua, për shkak të aftësive të saj edhe pse kjo fushë është larg me rolin e gruas.

“Suela Bedeni ka kaluar një procedurë të gjatë specifike seleksionimi mes shume kandidaturash dhe ka marrë sot pëlqimin e Këshillit të Ministrave. Gjatë intervistës së fundit që sipas procedurës duhet të bënte edhe mua, më la një mbresë të fortë për pasionin, me të cilin fliste për këtë fushë që në imagjinatën tonë është kaq e largët me rolin e gruas”, shprehet Rama.

“Koha do të jetë edhe në këtë rast gjykatësi më i mirë për drejtësinë e zgjedhjes së një gruaje në një “punë burrash”, por për sa më takon kam besimin e plotë se kjo pedagoge e re universitare është zgjedhja e duhur për një detyrë ku inteligjenca dhe integriteti bëjnë diferencën”, përfund Kryeministri.