Nicole Richie feston ditëlindjen në Meksikë

34
N. Richie
N. Richie

Nicole Richie është fotografuar teksa festonte ditëlindjen e rrethuar nga mikeshat e saj. Duket se 32-vjeçarja e ka shijuar festën, e cila u zhvillua ne Cabo San Lucas të Meksikos, nën rrezet e diellit dhe ujin e pishinave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N. Richie
N. Richie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

N. Richie
N. Richie

 

N. Richie
N. Richie

 

N. Richie
N. Richie

 

N. Richie
N. Richie

 

N. Richie
N. Richie

 

N. Richie
N. Richie

 

N. Richie
N. Richie

 

N. Richie
N. Richie

 

N. Richie
N. Richie