Ndalohet autobusi me 52 pasagjerë, azil drejt Gjermanisë

41

autobusNjë autobus me 52 pasagjerë, të gjithë shqiptarë, është kthyer mbrapsht nga dogana e Muriqanit.

Burime nga policia kufitare bëjnë me dije se 52 shtetasit udhëtonin drejt Gjermanisë dhe dyshohet të jene pjesë e një trafiku klandestinësh, pasi të gjithë kanë ftesë nga i njëjti person gjerman dhe nuk kanë adresë të vendit ku do të qëndrojnë.

Mësohet se 52 pasagjerët janë nga qytete të ndryshme të Shqipërisë, kryesisht nga veriu, ndërsa mendonin se do të shkonin drejt Gjermanisë për të kërkuar azil.