Mustafaj: Kapardisja e Ministrave të Berishës është fyese

64

besnik mustafajPas daljes publike të ish-kreut të PD-së, Berisha dhe pas mbledhjes së qeverisë ditën e djeshme, vjen dhe një deklarim nëpërmjet rrjetit social FB, të ish-deputetit demokrat dhe ish Ministrit të Jashtëm, Besnik Mustafaj. Ai deklaron, se është i habitur se, si në një katastrofë të tillë elektorale, nuk ka asnjë shenjë reflektimi nga Ministrat e Kabinetit Berisha, qoftë dhe në statuset e tyre në Facebook. Kapardisja e tyre është fyese, ka deklaruar ai.

“Të dashur miq! Berisha, ashtu siç i takonte, e mori publikisht përsipër gjithë përgjegjësinë e humbjes. Shoh se ky fakt po keqkuptohet rëndë nga ministrat. Në statuset e tyre në FB nuk shfaqin asnjë shenjë reflektimi. Ata duhet të rrinë thellësisht kokulur para demokratëve në radhë të parë për katastrofën elektorale që shkaktuan të gjithë bashkë. Kapardisja e tyre është fyese”,- deklaron në fb, Mustafaj.