Muriqan, fluks emigrantësh në pritje të kalimit të kufirit

61

MuriqanRadhë të gjata emigrantësh janë raportuar të jenë në pikën e kalimit kufitar të Muriqanit që lidh Shkodrën me Malin e Zi.

Deri në orën 10:00, radha e automjeteve që presin të kalojnë, ka arritur në 4 kilometër. Emigrantët presin në radhë që prej orës 04:00 të mëngjesit dhe sipas tyre, vonesat po bëhen nga pala shqiptare.

Shkak për këto vonesa sipas policisë doganore është kontrolli i imtësishëm i dokumenteve dhe mjeteve. Në këtë pikë doganore, po punohet me katër sportele.