Mllefin për prishjen e ndërtimit pa leje ia nxjerr Alket Islamit, i kërcënon djalin

55

llogarajaNuk kanë të sosur çudirat shqiptare, pasi ndodh edhe kështu. Pak ditë pasi një ndërtim pa leje u prish në vendin që njihet edhe si ballkoni i Llogarasë, pronari i ndërtimit ka gjetur edhe personin për të shfryrë mllefin. Ai ka kërcënuar djalin e Alket Islamit, me arsyetimin se ky i fundit ka ndikuar për prishjen e objektit. Në të vërtetë Islami me të tjerë persona nisin nga qafa e Llogarasë fluturimet e tyre dhe kjo ka shtyrë pronarin të mendojë se ai e ka bërë denoncimin për ndërtimin pa leje. Islami, duke folur për A1Report, thotë se djali i tij është kërcënuar dhe ata kanë bërë denoncim. Islami thotë se ndërtimin pa leje nuk e ka prishur Alket Islami, por revolta e njerëzve që bënë peticione kundër prishjes së bukurive të natyrës.