Ministri i Shëndetësisë Beqaj: Shërbime mjekësore falas për të sëmurët me tumor dhe gratë shtatzëna

63

ilir beqjaMinistri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj në një mesazh në faqen e tij zyrtare në FB, deklaron se ka urdhëruar që tarifat për shërbimet mjekësore të ofruara për të sëmurët me sëmundje tumorale të jenë falas.

Në këtë mesazh, Ministri Beqaj, shkruan se urdhri është dhenë pikërisht në ditën e parë të muajit për ndërgjegjësimin e grave dhe vajzave për kancerin e gjirit.

“Po ashtu, po nga sot, kam urdhëruar edhe përjashtimin nga aplikimi i tarifave për shërbimet mjekësore të ofruara për gratë shtatzëna, një premtim i kahershëm i Partisë Socialiste, i bërë tashmë realitet me qeverisjen e kryeministrit Edi Rama”,- shkruan ai.