Masakrohet një vajzë 18 vjeçare nga bashkëshorti

61

POLICIA_TIRANEKrimi brenda familjes ka goditur sërish. Një vajzë 18 vjeçare është masakruar nga bashkëshorti i saj 26 vjeçar, me sa duket për motive xhelozie.

Ngjarja ka ndodhur sot në fshatin Hekal të Tiranës. Autori i krimit Ersi Gjoshi i cili kishte vetëm 3 muaj që ishte kthyer nga emigracioni ka goditur me sëpatë bashkëshorten 18 vjeçare Anxhela Gjoshi dhe pas kryerjes së krimit raportohet të jetë arrestuar nga forcat e policisë.

Kjo është vrasja e radhës, në një seri vrasjesh, që po shoqëron këtë tranzicion politik që siç duket do të vazhdojë të jetë absurd, në llojin e tij.