Majko: Ambasadorët e NATO-s në Maj takim në Tiranë

62

Pandeli-Majko_1_3Deputeti socialist Pandeli Majko, ndërsa po merr pjesë në takimin e Komitetit të Çështjeve te sigurisë dhe te mbrojtjes në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, ka konfirmuar se në Maj Tirana zyrtare do të mbajë takimin e tryezës së Ambasadorëve të NATO-s, ku do të marrë pjesë dhe sekretari i përgjithshëm i Aleancës Euroatlantike, Andres Fogh Rasmussen.

“Në muajin maj në Shqipëri do të mbahet takimi i tryezës së Ambasadorëve dhe do marrë pjesë dhe sekretari i përgjithshëm i NATO-s, dhe kjo është shenjë vlerësimi ndaj Shqipërisë. Është takim që është i zhveshur nga anët formale, është kornizë konsultative.

Në fokus janë çështjet më sensistive, si situata në Siri, Ukrainë, lufta kundër terrorizmit”,  tha kreu i delegacionit shqiptar në Asamblenë Parlamentare të NATO-s, Pandeli Majko.